Araç takip cihazlarımızla sadece kara araçlarının deniz araçlarının güvenliği içinde bir çok özellikle donattık.Mevcut sistemle 1.5 mt sapma ile aracınızın yerini ve hızını ister web portalımızdan isterseniz ios ve android mobil yazılımlarımız üzerinden takip edebilirsiniz.

Bir çok lüx tekne sahibi kullanmadıkları dönemlerde tekneleri ile ilgili endişe içindir.Acaba kaptan kirayamı veriyor ,ben yokken nerelerde dolaşıyor gibi sorular aklınızdan illaki geçmiştir.

Şimdi bütün bu endişelerinizi bir kenara bırakın ve çözümlerimizi okumaya devam edin ;

Geofence özelliği

Teknenizi bir limana bıraktınız ve oradan başka bir yere ayrıldığında haberiniz olsun istiyorsanız bu özellik tam size göre .Dijital olarak oluşturduğunuz kafesle belirlediğiniz alanın dışına çıkıldığında ve girildiğinde alarmla size bildirim gönderiyoruz.

Kontak alarmı

Kontak açıldığı anda size mesaj ve bildirimlerle bilgi veriyoruz

Motor blokaj sistemi

Dilerseniz mobil uygulamamız yada web portalımız üzerinden aracınızın motorunu bloke edebilir ve bilginiz dışında çalıştırılmasına engel olabilirsiniz.Tabiki size özel parola ile

Geri izleme

Evet belki yukarıdaki özellikler size çok paranoyakça geldi ve ben güvenmek istiyorum diyorsanız aklınıza gelen bir zaman diliminde aracınıza ait 6 aylık geri izleme periyodu içinde nerelere gidip nerelerde dolaştığını animasyon şeklinde izleyebilirsiniz.

Kartla çalıştırma

Aracınıza takılacak olan bir kart okuyucu sayesinde yetkilendirilmiş kartlarla önce blokeyi açıp sonrasında anahtarla çalıştırılmasını sağlayabilrsiniz.Ayrıca kart sahibi kim ise o an kimin çalıştırdığınıda sistemden görebilirsiniz.

Özel alanlara giriş çıkış alarmları

Teknenizde size özel ve kesinlikle kullanılmasına müsade etmediğiniz alanlar olabilir örneğin size özel kamara yada yatak odası gibi.Dilerseniz bu kısımlara giriş çıkışları da sizin için kontrol altında tutabiliriz.

Yakıt takibi

Teknenizin yakıt takibi de en önemli konulardan biri tabiki dilerseniz yakıtınızı da kontrol edebilecek sensörler aracılığı ile size alarmlar oluşturabiliriz.

Isı ve Nem takibi

Araç içindeki ısı ve nemi de sensörlerimiz aracığı ile ölçümleyebiliyor ve sistem üzerinde size raporlayabiliyoruz.

Sizinde özel istekleriniz olabilir tabi ki bu konularda da bize mutlaka telefonla ulaşabilirsiniz.