OTO HIRSIZLARI İÇİN ARAÇ TAKİP SİSTEMİ ÖNLEM SAĞLAR MI ?

Araç takip ve izleme sistemleri her ne kadar şirketler tarafından tercih edilen ürünler olmasına karşın bireysel olarak araçların güvenliğini sağlamak isteyen kullanıcılar tarafından da araç takip cihazı ürünleri tercih edilmektedir. Şirketler araçların tüm aktivitelerini sahada kontrol altına almalarının yanısıra araç takip sistemi cihazı ürünleri ile de araç içinde bulunan ürünlerin güvenliğini sağlayabilirler.

Bölge Tanımlama 

Aracınız için bir alan belirleyebilirsiniz. Belirlemiş olduğunuz bu alan dışına çıkan aracın bilgisini anlık olarak mail, sms veya notificasyon bildirimleri ile hem web sayfasından hemde mobil uygulamalardan anlık olarak bilgi alabilirsiniz.

Motor Blokaj Sistemi

Araç takip sistemi ile entegre olarak çalışabilen bir yapıya sahip olan motor blokaj durdurma özelliği ile araçların istenmeyen durumlarda uzaktan motorların durdurulması da araç hırsızlıklarının önüne geçebilmeniz için size avantaj sağlayacaktır.

Kontak Açma Bildirimi

Kontak açma kapatma bildirimleri ile araçlarınızın her kontak açmasında ve kapamasında bildirimler alabilirsiniz. Belirlemiş olduğunuz zamanların dışında araç kontağının açılmasında araç takip sistemi yazılımı üzerinden bildirimler alabilirsiniz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir