KİŞİSEL ARAÇ TAKİBİN AVANTAJLARI NELERDİR ?

Filo takibinin yanı sıra kişisel araç takip sizin güvenlik ihtiyaçlarınızdan bazılarını karşılayacaktır.

Kişisel araç takip, gençlerin arabasıyla nerelere gittiğini görme, bir çalınma durumunda arabanın nerede olduğunu görebilme, yaşlıları herhangi bir tehlikeden korumak veya kaybolmasını engellemek gibi farklı farklı amaçlarla tasarlandı.

Gerçek Zamanlı Araç Takip

Canlı GPS ile birlikte aracın nereye gittiğini görebileceksiniz. Yanlış bir yöne gitme durumunda sürücüyle iletişim kurabilir doğru yol için yönlendirebilirsiniz.

Bu sistem ile birlikte, kötü hava koşulu durumunda sürücünüzü daha güvenli yollara yönlendirebilirsiniz. Bu sayede hem sürücününüz güvenliğini sağlamış hem de arabaya gelecek herhangi bir zarardan kaçınmış olursunuz.

Araç Hırsızlığını Engelleyin

Bugünlerde araç hırsızlığı birçok ülkede artış gösteriyor. GPS sistemine yapacağınız yatırım sizi bu durumdan kurtaracak en anahtar şeydir. Araç takip sistemini aracınıza kurarak, yanında olmasanız bile aracınızın nerede olduğunu görüntülebilirsiniz.

Siz aracınıza yakın değilken araçta bir hareketlenme olduğunda bu cihaz sizi akıllı telefonunuza yolladığı mesaj ile uyaracaktır. Çalınmış olsa bile GPS sisteminden aracın yerini görebildiğiniz için suçluyu hemen yakalayabilirsiniz.

SOS veya Panik Butonu

Eğer tehlikeli yerlerde yolculuk ediyorsanız ve başınıza bir olay gelmişse bu buton sayesinde daha önce seçtiğiniz kişiye konumuzu ve yardım mesajınızı yollamış olursunuz.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir